Skjeggtyper

I min ustoppelige søken etter skjeggete informasjon kom jeg over bloggen til en mann som har satt seg fore å gro alle mulige typer skjegg og barter. Fascinerende! Som han selv skriver: » I test them out, so you don’t have to.» Han har også en mengde skjeggrelatert info som jeg skal dypdykke i de nærmeste åra, ikke minst denne prep-talken:

You may not have any more reason than that beard to feel like a man, but it will make you feel like a man.

Fullstendig sjarmert ble jeg likevel først da jeg oppdaga at han har brukt skjegget som inspirasjon til å lage historier som denne. En slik kreativitet må en forfatter bare beundre!

2 kommentarer om “Skjeggtyper

  1. Jeg er fremdeles litt mer opptatt av bokprosjektene enn skjeggprosjektet. Men det er bare fordi jeg er glad i gode bøker.

    Men dette ser jo ut til å bli morsomt, da! jeg liker fandenivoldskheten i det. (Jeg har akkurat pløyd meg gjennom Petter Schjervens nostalgiske ordbok, og blitt minnet om mange gode, men litt glemte uttrykk som fandenivoldsk.)

    Jeg får kikke litt innom begge bloggene. Bare ikke bli så opptatt av skjegget at du glemmer bøkene, så!

    1. Hehe. Det er nok liten fare for det. Skjeggveksten er ikke så kraftig at jeg bare kan sitte og se på at det vokser. Det ville bli fryktelig kjedelig. Og som Jon Dyer over her illustrerer, kan skjegg faktisk være en kilde til inspirasjon.

      Fandenivoldsk er et viktig ord i mitt vokabular. Jeg føler meg svært ofte fandenivoldsk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s