Siste barbering

Jeg har latt skjegget gro i ei uke, bare for å teste om dette prosjektet vil ha noen som helst effekt. Med litt velvilje kan du skimte en skygge av tredagersstubb under haka mi:

Før siste barbering

Det var i alle fall blitt for langt til å ta det med maskin, så jeg fant fram en billig engangshøvel og barberskum.

Med barberskum

La meg bare si en ting: Når jeg en vakker dag skal begynne å barbere meg igjen skal jeg gå til innkjøp av bedre verktøy. Jeg klarte å skjære meg tre ganger. Innser at jeg nå kommer til å miste noen års erfaring i barbering, erfaring jeg absolutt hadde trengt. Men hvis dette kan bidra til å fjerne fremmedlegemene (livmor og eggstokker) og skaffe meg et mannlig personnummer er det verdt det!

Jeg håper dessuten at et etter hvert heftig skjegg skal forhindre at jeg blir tatt for å være lesbisk. Ikke er jeg dame og ikke liker jeg damer. Det burde ikke være så vanskelig å fatte, men jeg tror kanskje at et skjegg vil hjelpe enkelte som har litt tungt for det.

En kommentar om “Siste barbering

  1. Heh. Skjegg er noe dr… om du spør meg (Men så er jeg mann og transe…). Før, i yngre dager, da skjegget hadde farge, var det liktt kult med 2-3 dagers skjegg (noe mer og det klødde noe så inni hampen!). Nå som jeg har runda middagshøyden, er det grått, og «gammal gubbe»-skjegg er bare fælt. Så nå raker jeg meg daglig (Imed høvel & gel). Moral? Vi er alle forskjellige…
    Lykke til med skjegget ditt, fullskjegg er det få forunt å ha (jeg har ikke anlegg for det, bare så det er sagt…). 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s